About Tronios

What
We
Do

Tronios verkoopt al ruim dertig jaar passende en betaalbare oplossingen in de licht en geluid voor de entertainment- en installatiebranche. Met ons assortiment kunnen we iedereen en elke locatie van licht en geluid voorzien, van podia tot bedrijfspanden en van huiskamers tot festivals, en dat alles onder één dak. Dit doen we door een innovatief assortiment te combineren met grenzeloze service en Twentse nuchterheid.

Years Of Experience
30+
Brands
7+
Countries Active
50+

How we do it

Om het uiteindelijke resultaat tot een succes te brengen, hebben we iedere afdeling binnen Tronios nodig. Zo koopt de inkoopafdeling de meest innovatieve producten in, zorgt de media-afdeling voor de beste presentatie, staat ons logistieke team klaar de goederenstroom snel en accuraat af te handelen en blijft onze verkoopafdeling in contact met onze partners over heel de wereld. Van begin tot eind draagt iedere afdeling bij aan het succes van Tronios en daar zijn we trots op.

How we work

We find the best products

We zorgen ervoor dat er altijd een juiste balans is tussen vernieuwing en optimalisatie van ons uiteenlopende assortiment. Door de kennis en ervaring van onze directie en inkopers weten we altijd wat de nieuwste trends zijn en kunnen we daar zeer snel op inspelen. We hebben gezien dat we door deze flexibiliteit in staat zijn om ook in uitdagende tijden, zoals een pandemie, te blijven groeien.

We create brands

We creëren merken, zetten ze in de spotlights en brengen ze op een overtuigende manier onder de aandacht van onze partners. We doen er alles aan om de naamsbekendheid van onze merken constant op hoog niveau te houden waardoor onze partners profiteren van een merk van wereldwijd formaat. Dit doen we door onze marketingafdeling naadloos samen te laten werken met onze media-afdeling.

We partner up, all over the world

De Tronios-familie is in meer dan vijftig landen actief en voor onze (inter)nationale partners doen we veel, daarom staat onze verkoopafdeling constant in nauw contact met onze partners. We verkopen niet alleen onze producten, maar onderhouden onze klantrelaties ook door data te analyseren, ze te ondersteunen en door altijd mee te denken in oplossingen.

And provide limitless services

Met het door ons nieuwe gebouwde warehouse, voorzien van de nieuwste technieken, garanderen we wereldwijd een snelle levering. Dit doen we door onze voorraad altijd op peil te houden, snel te leveren en met de tijd mee te bewegen. Door deze flexibele houding bouwen we langdurige en persoonlijke relaties op met al onze partners. 

Global

Active in 50+ countries.

Onze wereldwijd bekende merken hebben zowel nationaal als internationaal een grote naam opgebouwd en dat is ook te zien aan ons distributienetwerk, van waaruit we dagelijks meer dan vijftig landen bevoorraden.

Tronios Headquarters

Bij Tronios groeien we elke dag en daarom verhuisden we begin 2021 naar ons supermoderne kantoor en warehouse in Almelo. In ons warehouse komen alle inspanningen van ons complete bedrijfsproces samen, waardoor het ook wel gezien wordt als het hart van het bedrijf. 

Daarnaast is het nieuwe pand voorzien van de nieuwste technologieën, zodat we altijd het beste uit onszelf kunnen halen. Met een hoofdkantoor van 3500 m², een ruim opgezet expeditieplein van maar liefst 6000 m² en twee opslagruimtes van samen ruim 8000 m² hebben we bovendien alle ruimte om ons te blijven ontwikkelen en uit te breiden. Door onze kantoren in een huiselijke sfeer aan te kleden en dit te combineren met de nieuwste technieken bieden we een werkruimte van wereldklasse, net als de rest van ons bedrijf. 

Vacatures

Join The Tronios Family

In ons supermoderne pand in Almelo investeren we elke dag in de groei en ontwikkeling van zowel ons bedrijf als onze mensen. Bij Tronios vinden we dat werk gepaard hoort te gaan met plezier en ontspanning. Daarom bieden we een informele werksfeer, een open bedrijfscultuur en natuurlijk de bekende Twentse nuchterheid. We streven samen naar meer en zijn klaar voor de toekomst. Bouw jij samen met ons aan de toekomst?