About us

Who
We
Are

Elke dag zorgen we er met de Tronios-familie voor dat we er alles aan doen om zowel op persoonlijk als zakelijk vlak maximaal doorgroeien en stimuleren we ondernemerschap. Daarnaast staan werkplezier, vrijheid en korte lijntjes bij ons hoog in het vaandel. Deze punten zijn de leidraad bij alles wat we binnen Tronios doen, maar daarnaast mogen ook de vijf kernwaarden, ook wel onze bedrijfscultuur, niet verloren gaan. Deze waarden zijn de basis voor onze manier van werken: verbintenis, ondersteuning, oplossingsgericht, toegankelijk en commercieel.

Get to know us

Bekijk de video en kom in anderhalve minuut alles over ons te weten

Get to know us
Years Of Experience
30+
Employees
75+
Brands
7+
Countries Active
50+

Onze vijf kernwaarden

Elke dag zorgen we er met de Tronios-familie voor dat we er alles aan doen om zowel op persoonlijk als zakelijk vlak maximaal door te groeien en stimuleren we ondernemerschap.

Verbintenis

Wij hechten veel waarde aan het opbouwen van langetermijnrelaties. Bij het opbouwen van zo’n langdurige werkrelatie krijg je namelijk vertrouwen in elkaar en kun je je loyaliteit tonen, zodat je samen verder kunt groeien. Dat verbintenis één van de belangrijkste kernwaarden is, is ook te zien aan de vele collega’s die al meer dan vijftien jaar in dienst van Tronios zijn.

Ondersteunend

De ondersteuning richting zowel onze collega’s als klanten vinden we een belangrijk onderdeel van Tronios. Zo bieden we onze kennis, content, trends en skills aan onze (inter)nationale klanten. Bovendien zijn we altijd bereid om mee te denken en het voor onze klanten gemakkelijker te maken.

Oplossingsgericht

Wij streven ernaar om altijd ‘straight forward’ te denken en daarom denken we niet in problemen maar in oplossingen. Als het op de ene manier niet lukt, dan doen we het op een andere manier om het toch te laten slagen. Op die manier komen we altijd tot de juiste oplossing.

Toegankelijk

We vinden het belangrijk dat er bij de Tronios-familie altijd korte lijntjes zijn en dat er direct met de juiste persoon gesproken kan worden. Bovendien kan en mag iedere collega met eigen wensen en ideeën komen, omdat het tonen van ondernemerschap en nemen van initiatief breed wordt omarmd binnen Tronios.

Commercieel

Als bedrijf vinden we het ook belangrijk dat we blijven groeien, waardoor we zeker weten dat we een gezonde onderneming blijven. Bovendien doen we er alles aan om het produceren, ontwikkelen en distribueren van onze producten te blijven optimaliseren. Daarom zijn we altijd bezig om te investeren in klanten, het team en nieuwe kansen en producten.

Vacatures

Join The Tronios Family

In ons supermoderne pand in Almelo investeren we elke dag in de groei en ontwikkeling van zowel ons bedrijf als onze mensen. Bij Tronios vinden we dat werk gepaard hoort te gaan met plezier en ontspanning. Daarom bieden we een informele werksfeer, een open bedrijfscultuur en natuurlijk de bekende Twentse nuchterheid. We streven samen naar meer en zijn klaar voor de toekomst. Bouw jij samen met ons aan de toekomst?